Sedežne garniture po meri

UniQauch

Ljudje ustvarjamo. Vsak dan, vsak trenutek. Pa naj bodo to vizionarske kracarije na zbirališču novih poslovnih idej ali pa zgolj preprosta omamno dišeča jutraja kava. Prilagajamo se okolju in okolje se, če le tako želimo, prileže nam. Našim željam, našim strastem.
Ste, ko to berete, nameščeni udobno? Poglejte za trenutek stran od ekrana. Skozi okno. Dovolite si uzreti nekaj lepega, nekaj v daljavi, morda nekje daleč zgoraj v zraku. Se vam zdi, da lebdi? Temu pri nas pravimo brezmejnost. Brezmejnost idej.
uniQauch je storitev, kjer v skladu z vašimi željami in strastmi na unikatno oblikovan Kauch dodamo vaš podpis. Pa naj bodo to posebne dimenzije, da se bo zlil z bivalnim prostorom, barva, da bo domišljijo ponesla v neznano ali materiali, ki bodo poskrbeli za prijetno večerno poležavanje v dvoje. Dodamo še pravo mero mehkobe, svojevrstne šive in paleto primernih dodatkov. Vaše ideje in naše rešitve so brezmejne.

Kako poteka naročilo uniQauch?

  1. Izpolnite obrazec na desni in nam zaupajte svoje želje. Če želite, nam lahko pripnete tudi fotografijo, ki najbolje povzema vašo idejo ali prostor, kamor boste umestili vaš novi uniQauch.
  2. Kmalu vas bo poklical naš svetovalec, vas povabil k nam na kavico ali čaj in v živo bomo razvili vašo zamisel in določili ključne detajle.
  3. V roku nekaj dni vam bomo poslali končno idejo in ponudbo za vaš uniQauch.
  4. Ob potrditvi vseh elementov, bomo vaš uniQauch poslali v delo.
  5. Končan uniQauch vam bomo kmalu dostavili na dom in ga postavili na njemu namenjen prostor ...
  6. ... vas pa povabili k ustvarjanju vašega novega vsakdana.
Prosimo vnesite ime
Vnesite veljaven e-poštni naslov
Vnesite ponovljeno e-pošto
Prosimo vnesite sporočilo
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake