O nas

Luka Debevec
Kako me je očarala tradicija
O tradiciji sem rad razmišljal kot o nečem, kar neutrudno kljubuje času. In se ne uklanja spremembam. Ljubka naivnost s katero bi se moj oče najverjetneje strinjal. Vedno je delal dobro in poceni.
Zame je bistvo tradicije sprememba. Njena edina konstanta. Tako sem s kančkom trmoglave odločnosti, nekaj očetovega kljubovanja ( in seveda njegovih dolgoletnih obrtniških izkušenj ;) ustanovil podjetje KAUCH. Končno sem vsemu temu znanju poiskal dušo. Mu nadel obraz. Oče mi je prepustil svoja najboljša delavca, malček zaupanja in prostore, da sem se lahko lotil spreminjanja te rigorozne tradicije oblazinjanja pohištva. Končno sva bila sama. Jaz in domišljija. In seveda odgovornost do vašega udobja.
Že odkar pomnim sem vizualen tip. Prostor je zame igrišče možnosti. V mislih venomer rad prestavljam njegove fragmente sem ter tja. Kot v 3D programu. Z blazinicami prstov drsim po oljenem hrastu. Iščem najmehkejšo laneno tkanino. Nato zamižim, da ju povežem skupaj. Veke pred spanjem nikoli ne mirujejo.
Vedno iščem. Cilj je udobje. Udobje estetike in dotika. S kančkom očarljivosti.
Luka Debevec
Ustanovitelj podjetja