Nakup Kaucha v 5 korakih

  • 28.02.2018
  • Luka Debevec

Če se odločate o nakupu sedežne garniture in ste že obiskali našo spletno stran, se morda sprašujete tudi kakšen je postopek nakupa Kaucha. Nakupni proces smo oblikovali tako, da je kar najbolj prilagojen sodobnemu življenjskemu stilu in potrebam posameznikov, hkrati pa upošteva vse tisto, kar je nujno, da vam lahko izdelamo Kauch, nad katerim boste navdušeni. Od vašega zanimanja do Kaucha vas loči le pet preprostih korakov!

1. Želja po novem Kauchu
Zavedamo se, da je odločitev za nakup sedežne garniture za večino ljudi zelo pomembna. Skladno s tem smo našo spletno stran načrtovali tako, da lahko kar najbolj intuitivno in preprosto najdete Kauch, ki vam je najbolj všeč. Hkrati vam z rednimi blog zapisi nudimo tudi sveže ideje, kako Kauch prilagoditi vašemu življenjskemu stilu in kako zanj skrbeti. Ko se v Kauch zaljubite na spletu, je pravi čas, da nam pišete.2. Izbor Kaucha in informativna ponudba
Prek spletne pošte nam lahko sporočite kateri je vaš najljubši Kauch, kakšne so dimenzije in kateri material si želite. V kolikor za oblikovanje informativne ponudbe ne bomo imeli dovolj informacij, bomo skupaj definirali ostale lastnosti Kaucha in tako ponudbo poskušali definirati v največji močni meri. Informativno ponudbo vam nato pošljemo prek elektronske pošte. 

3. Pridite, spoznajte ga v živo
Spletnemu povpraševanju sledi dogovor za obisk v našem showroomu. To je odlična priložnost, da Kauch preizkusite v živo. Izredno pomembno je, da trdoto sedišča, odmike naslonjala, tkanine in drugo preizkusite tudi v živo. Hkrati se pogovorimo tudi o vašem življenjskem stilu in domovanju, katerima se mora Kauch popolno prilagoditi, saj boste le tako z njim dolgoročno zadovoljni.4. Končna ponudba, potrditev in izdelava
Na podlagi specifik Kaucha, ki smo jih določili na osebnem sestanku, vam oblikujemo končno finančno ponudbo. Hkrati se dogovorimo tudi za rok izdelave, ki navadno traja 2 – 2,5 meseca. Ko nam prejeto ponudbo potrdite, se pri Kauchu prične postopek izdelave. Pri tem vedno zasledujemo najvišji nivo kakovosti, hkrati pa imamo med tem vedno v mislih naročnika, kateremu želimo izdelati najbolj popoln Kauch. 

5. Kauch vam dostavimo na dom  
To je trenutek, ki ga vsi najbolj nestrpno pričakujejo. Ko je Kauch izdelan, se z vami dogovorimo za termin, ko vam je dostava naročene sedežne garniture najbolj priročna. Kauch vam dostavimo na dom in vam ga hkrati tudi postavimo na mesto, kjer bo Kauch “bival”. To je hkrati najlepši trenutek tudi za nas, saj je čudovito videti veselje, ko se stranke na svoj Kauch prvič usedejo v lastnem domu. Seveda smo tudi v nadaljevanju vedno na voljo za svetovanje, kako za novo pridobitev najbolje skrbeti, da bo Kauch in zadovoljstvo z njim trajalo še dolgo. Pa vi, ste se že odločili? Če je čas za drugi korak, vas vabimo, da nam pišete na info@kauch.si. Z veseljem vam bomo svetovali!

Galerija slik: