Life happens.

  • 25.11.2015
  • Tina Podbregar

Life happens. Rdeče vino se bo polilo, pes bo spal na kavču in otroci bodo drobili piškote. Imejte svoji življenjski stil v mislih, ko izbirate tkanino, da boste res lahko polno uživali vaš Kauch.Izbira prave tkanine za vaš Kauch ni mačji kašelj! Ne samo, da mora biti prijetna na otip, ujemati se mora tudi z ostalimi materiali in barvami v prostoru poleg tega pa mora biti še dovolj vzdržljiva, da bo vaš Kauch izgledal fenomenalno še veliko let.

Na koncu ugotovimo, da je tkanine ravno tako pomemben element kot udobje, velikost in oblika. Glede na to, da bo Kauch kar nekaj let kraljeval vašemu prostoru si le vzemite čas in dobro premislite. Spijte kavo, vživite se!

Nedolgo nazaj sem bila tudi sama pred enako odločitvijo –izbirala sem svoj prvi Kauch.  Televizije sicer ne gledam vsak dan, si pa vsake toliko časa rada pogledam kakšen dober film ali svojo najljubšo nadaljevanko zato je odločitev, da bo polnilo iz perja, padla z lahkoto. Želim se sproščati udobno, zelo udobno. Ideje so se razvijale in z Luko sva se odločila, da bova malo predelala, dodelala, izboljšala enega od že obstoječih Kauch-ov. 
Zataknilo se je pri tkanini. Toliko različnih vzorcev. Čeprav sem se odločila, da bom naredila ožji izbor je bilo tistih »izbranih« tkanin še vedno preveč. Na koncu je vseeno padla odločitev. In komaj čakam, da bom pozdravila v svoj dom moj nov Kauch. Keep reading. Life happens.