Kaj vaš Kauch pove o vas?

  • 27.03.2018
  • Luka Debevec

Pomlad je skoraj tu in marsikdo že čuti občutek brezskrbnosti, ki ga imamo pogosto zgolj zaradi daljšega dneva in lepšega vremena. Tokrat je zato čas za bolj sproščeno tematiko, kjer verjetno ne boste našli nasveta za izbiro  pravega kaucha, se boste pa med branjem morda vsaj nekoliko zabavali. Kaj pa vi mislite, da vaš Kauch pove o vas? Kako se vaša osebnost in vaš življenjski stil odraža v izbiri vaše sedežne garniture?  

1. Kauch, ki postane postelja 
Oseba, ki uživa v družbi in si hkrati privošči daljše trenutke sprostitve.

Zagotovo ste zelo družabni. Spontanost je vaša stalnica in vedno ste pripravljeni, da se vaši trenutni navdihi spremenijo v realnost. Radi se družite, zato je vaš Kauch vedno pripravljen, da sobotnim gostom po predolgem druženjem ponudi možnost, da prenočijo kar pri vas. Veliko vam pomeni tudi družina, zato ste veseli, ko lahko na vašem Kauchu ob večjih praznikih prespijo tudi sorodniki. Trenutek sprostitve pa si radi privoščite tudi sami. Ko ste prehlajeni, si v dnevni sobi hitro ustvarite udobno ležišče in celotni dan preživite v družbi vaše najljubše serije. Enako storite na deževni vikend, ko ljudje pač ne najdemo najboljšega razloga, da ne bi dneva kar v celoti preležali. Kauch je tako vaš prijatelj, ki vam omogoča, da v življenju živite spontano in sproščeno uživate.


2. Kauch, ki ga opazite od daleč
Vaša osebnost je igriva, izstopa, je topla in privlači.

Vaše najljubše sedišče izstopa. Morda zaradi barve. Morda zaradi oblike. Verjetno pa kar zaradi kombinacije obojega. Tudi vi verjetno svoj outfit popestrite s šalom ali nogavicami, ki izstopajo. Morda si privoščite en večji kos nakita, ki zagotovo prinese komplimente. Ste pozitivni in radi se družite. Ste ljubeznivi, prijateljstvo ter iskreni odnosi pa vam pomenijo res veliko. Cenite iskreno kritiko in podate jo radi tudi sami. Ko se družite, zagotovo poslušate glasbo in pijete kakšen odličen napitek. Vaši prijatelji in družina vas radi obiščejo, ker imajo občutek, da so na vašem Kauchu vedno dobrodošli.


3. Kauch, ki prinaša sofisticiranost preteklih časov
Ste premišljeni. Pogosto ste sami in v tem uživate.

V mladosti ste pogosto razmišljali, da ste se rodili v napačnem času. Radi berete knjige. Najraje tiste z navidez dolgočasnimi platnicami a navdihujočo vsebino. Želeli bi si imeti star gramofon, na vaši playlisti pa se pogosto znajdeta Nina Simone, Frank Sinatra in večni jazz. Vaša družba je izbrana, takšna pa je tudi hrana, ki jo postrežete ob druženjih. Srajce so zlikane in v kotu je vedno prižgana opojna sveča.  Vaše najljubše barve so temno zelena, rjava in mornarsko modra. 


4. Velik Kauch za veliko življenje
Vaše življenje so osebe, ki vas obkrožajo.

Že od nekdaj ste se radi družili. Radi obiskujete prijatelje in družino, radi pa jih tudi gostite. Že od nekdaj ste si želeli veliko družino. Zavedate se, da življenje ni popolno in ga kot takšnega tudi sprejemate. Soboto raje preživite na izletu ali pikniku, kot da bi po nepotrebnem prali avto ali sesali. Pomembno vam je udobje in veselju življenja se radi predajate vsakodnevno. Doma brez hišnega ljubljenčka si skoraj ne predstavljate. Tišine ne marate najbolj, najljubši vam je zvok ljudi, ki se pogovarjajo in smejijo. Modni trendi vas ne zanimajo najbolj, zato izbiro trendi oblačil pogosto prepustite drugim.  


5. Kauch, ki zaobjame 
Ste igrivi in presenetljivi. Vedno navdušite.

Vaša osebnost je nadvse zanimiva in človek se vas kar ne more naveličati. Vedno znova presenetite. Zaljubljeni ste v barve in vnašate jih v vse segmente vašega življenja.  Tople napitke radi pijete iz velikih skodelic, hladne pa po slamici. Barviti, seveda. Radi imate spomine in mnoge izmed njih razobesite v svojem stanovanju. Všeč so vam manjši avtomobili, še raje pa imate kolo. Všeč vam je okus jagode. Najraje v sladoledu ali torti. Mislite si, da ste nekoliko nenavadni, vaši okolici pa je na vas najbolj všeč ravno to.

Galerija slik: